Tyger i Falkenberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Falkenberg - här hittar du alla tygaffärer i Falkenberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Falkenberg. Om du är boende i eller i närheten av Falkenberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Falkenberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Falkenberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Falkenberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Falkenberg.
Annons:

Tyg i Falkenberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Falkenberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Falkenberg hos dessa sy- och tygbutiker i Falkenberg.

Heléns Gardin & Curiosa
Köpmansgatan 3B
311 30 Falkenberg


Hemtex
Storgatan 35
311 31 Falkenberg


TT Tyger
Storgatan 42
311 31 Falkenberg


STIL & TREND INREDNING AB
Rådhustorget
311 31 Falkenberg


Select Möbelvaruhuset AB
Batterivägen 4
311 39 Falkenberg


Nordiska Teckenilgarner AB
Köpmansgatan 4
311 30 Falkenberg


JYSK
Motellvägen 6
311 40 Falkenberg


Stickalätt
Brogatan 2
311 31 Falkenberg


Fynda Factory-Outlet i Falkenberg AB
Industrivägen 2
311 32 Falkenberg

Annons:

Sybehör i Falkenberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Falkenberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Falkenberg från listan ovan också sybehör i Falkenberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Falkenberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Falkenberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Falkenberg.

Tygfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Falkenberg. Nedan finns en del allmän information om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Falkenberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Falkenberg.

Sammanlagt hittade vi i Falkenberg 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Falkenberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Falkenberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Falkenberg.