Tyger i Bollnäs

Annons:
Bra och billiga tyger i Bollnäs - här hittar du alla tygaffärer i Bollnäs som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bollnäs. Om du är boende i eller i närheten av Bollnäs och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bollnäs som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bollnäs så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bollnäs inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bollnäs.
Annons:

Tyg i Bollnäs

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bollnäs. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bollnäs hos dessa sy- och tygbutiker i Bollnäs.

Gardinbussen Gävleborg
Norrborn 1010
821 94 Bollnäs


Sörängs Kvarn
Söräng 7588
821 93 Bollnäs


Sömnadshjälpen
Gustavsfors 9207
821 92 Bollnäs


JYSK
Norrlandsvägen 90
821 36 Bollnäs


Åhléns
Långgatan
821 43 Bollnäs

Annons:

Sybehör i Bollnäs

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bollnäs så hittar du i de flesta tygaffärer i Bollnäs från listan ovan också sybehör i Bollnäs. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bollnäs som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bollnäs för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bollnäs.

Tygfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bollnäs. Nedan finns en del allmän information om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bollnäs om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bollnäs.

Sammanlagt hittade vi i Bollnäs 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bollnäs. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bollnäs som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bollnäs.