Tyger i Alfta

Annons:
Bra och billiga tyger i Alfta - här hittar du alla tygaffärer i Alfta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Alfta. Om du är boende i eller i närheten av Alfta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Alfta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Alfta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Alfta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Alfta.
Annons:

Tyg i Alfta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Alfta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Alfta hos dessa sy- och tygbutiker i Alfta.

Permia Inredningar AB
Krangatan 8
822 30 Alfta

Annons:

Sybehör i Alfta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Alfta så hittar du i de flesta tygaffärer i Alfta från listan ovan också sybehör i Alfta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Alfta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Alfta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Alfta.

Tygfakta om orten Alfta

I Alfta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Alfta. Nedan finns en del allmän information om Alfta.

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Alfta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Alfta.

Sammanlagt hittade vi i Alfta 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Alfta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Alfta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Alfta.