Tyger i Smedjebacken

Annons:
Bra och billiga tyger i Smedjebacken - här hittar du alla tygaffärer i Smedjebacken som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Smedjebacken. Om du är boende i eller i närheten av Smedjebacken och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Smedjebacken som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Smedjebacken så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Smedjebacken inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Smedjebacken.
Annons:

Tyg i Smedjebacken

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Smedjebacken. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Smedjebacken hos dessa sy- och tygbutiker i Smedjebacken.

Stuvar & Hobby
Allégatan 9
777 31 Smedjebacken

Annons:

Sybehör i Smedjebacken

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Smedjebacken så hittar du i de flesta tygaffärer i Smedjebacken från listan ovan också sybehör i Smedjebacken. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Smedjebacken som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Smedjebacken för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Smedjebacken.

Tygfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Smedjebacken. Nedan finns en del allmän information om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Smedjebacken om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Smedjebacken.

Sammanlagt hittade vi i Smedjebacken 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Smedjebacken. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Smedjebacken som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Smedjebacken.