Tyger i Sälen

Annons:
Bra och billiga tyger i Sälen - här hittar du alla tygaffärer i Sälen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sälen. Om du är boende i eller i närheten av Sälen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sälen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sälen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sälen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sälen.
Annons:

Tyg i Sälen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sälen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sälen hos dessa sy- och tygbutiker i Sälen.

Sälens Garn & Servicetjänst
Högladasundsvägen
780 67 Sälen


Fjällgrundet AB, Hem 38 Elmannen
Sälenvägen 38
780 67 Sälen


Severins Möbler AB
Sävstigen 2
780 67 Sälen

Annons:

Sybehör i Sälen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sälen så hittar du i de flesta tygaffärer i Sälen från listan ovan också sybehör i Sälen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sälen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sälen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sälen.

Tygfakta om orten Sälen

I Sälen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sälen. Nedan finns en del allmän information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sälen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sälen.

Sammanlagt hittade vi i Sälen 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sälen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sälen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sälen.