Tyger i Ludvika

Annons:
Bra och billiga tyger i Ludvika - här hittar du alla tygaffärer i Ludvika som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ludvika. Om du är boende i eller i närheten av Ludvika och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ludvika som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ludvika så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ludvika inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ludvika.
Annons:

Tyg i Ludvika

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ludvika. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ludvika hos dessa sy- och tygbutiker i Ludvika.

Åhléns
Storgatan 26
771 30 Ludvika


Hema Butiken
Industrivägen 8B
771 53 Ludvika


JYSK
Grängesbergsvägen 4
771 41 Ludvika

Annons:

Sybehör i Ludvika

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ludvika så hittar du i de flesta tygaffärer i Ludvika från listan ovan också sybehör i Ludvika. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ludvika som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ludvika för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ludvika.

Tygfakta om orten Ludvika

I Ludvika finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ludvika. Nedan finns en del allmän information om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ludvika om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ludvika.

Sammanlagt hittade vi i Ludvika 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ludvika. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ludvika som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ludvika.