Tyger i Enviken

Annons:
Bra och billiga tyger i Enviken - här hittar du alla tygaffärer i Enviken som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Enviken. Om du är boende i eller i närheten av Enviken och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Enviken som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Enviken så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Enviken inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Enviken.
Annons:

Tyg i Enviken

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Enviken. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Enviken hos dessa sy- och tygbutiker i Enviken.

Gavia Lace
Övertänger 242
790 26 Enviken

Annons:

Sybehör i Enviken

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Enviken så hittar du i de flesta tygaffärer i Enviken från listan ovan också sybehör i Enviken. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Enviken som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Enviken för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Enviken.

Tygfakta om orten Enviken

I Enviken finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Enviken. Nedan finns en del allmän information om Enviken.

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Enviken om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Enviken.

Sammanlagt hittade vi i Enviken 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Enviken. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Enviken som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Enviken.