Tyger i Borlänge

Annons:
Bra och billiga tyger i Borlänge - här hittar du alla tygaffärer i Borlänge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Borlänge. Om du är boende i eller i närheten av Borlänge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Borlänge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Borlänge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Borlänge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Borlänge.
Annons:

Tyg i Borlänge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Borlänge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Borlänge hos dessa sy- och tygbutiker i Borlänge.

JYSK
Nygårdsvägen 31
781 70 Borlänge


Lavendel & Romantik HB
Sveagatan 19
784 33 Borlänge


Hemtex
Kupolen 84
781 70 Borlänge


Väv o. Teckenilhuset Forsman AB
Nygårdsvägen 23
781 70 Borlänge


DollarStore AB
Hantverkargatan 5
781 71 Borlänge


Kid Hemtextil AB
Kupolen
781 70 Borlänge


Bäddspecialisten Sängvaruhuset i Borlänge AB
Mats Knuts Väg 190
784 54 Borlänge


Isakssons Plåtslageri AB
Gjutargatan 34
781 70 Borlänge


Borlänge Väveri
Filargatan 2
781 71 Borlänge


Hemtex AB
Kupolen
781 70 Borlänge


INDISKA
Kupolen 93
781 70 Borlänge


Åhléns AB
Kupolen
781 70 Borlänge


Annikas garnbod
Kvarnforsplan 3
784 66 Borlänge


Lund Alice Teckenilier AB
Tunavägen 236
784 63 Borlänge

Annons:

Sybehör i Borlänge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Borlänge så hittar du i de flesta tygaffärer i Borlänge från listan ovan också sybehör i Borlänge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Borlänge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Borlänge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Borlänge.

Tygfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Borlänge. Nedan finns en del allmän information om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Borlänge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Borlänge.

Sammanlagt hittade vi i Borlänge 14 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Borlänge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Borlänge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Borlänge.