Tyger i Bjursås

Annons:
Bra och billiga tyger i Bjursås - här hittar du alla tygaffärer i Bjursås som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bjursås. Om du är boende i eller i närheten av Bjursås och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bjursås som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bjursås så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bjursås inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bjursås.
Annons:

Tyg i Bjursås

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bjursås. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bjursås hos dessa sy- och tygbutiker i Bjursås.

Carinas Garn & Broderi Bjursås
Kallesbacken 3
790 21 Bjursås

Annons:

Sybehör i Bjursås

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bjursås så hittar du i de flesta tygaffärer i Bjursås från listan ovan också sybehör i Bjursås. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bjursås som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bjursås för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bjursås.

Tygfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bjursås. Nedan finns en del allmän information om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bjursås om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bjursås.

Sammanlagt hittade vi i Bjursås 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bjursås. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bjursås som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bjursås.