Tyger i Avesta

Annons:
Bra och billiga tyger i Avesta - här hittar du alla tygaffärer i Avesta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Avesta. Om du är boende i eller i närheten av Avesta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Avesta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Avesta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Avesta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Avesta.
Annons:

Tyg i Avesta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Avesta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Avesta hos dessa sy- och tygbutiker i Avesta.

Ingers Tygshop
Malmgatan 17A
774 30 Avesta


Gardinstugan
Gimlestigen 28
774 60 Avesta


Coop Extra
Kungsgatan 14
774 30 Avesta


Hemtex
Markustorget 1
774 30 Avesta


Åhlens
Markustorget
774 30 Avesta


JYSK
Dalahästen
774 61 Avesta

Annons:

Sybehör i Avesta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Avesta så hittar du i de flesta tygaffärer i Avesta från listan ovan också sybehör i Avesta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Avesta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Avesta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Avesta.

Tygfakta om orten Avesta

I Avesta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Avesta. Nedan finns en del allmän information om Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Avesta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Avesta.

Sammanlagt hittade vi i Avesta 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Avesta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Avesta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Avesta.