Tyger i Lyckeby

Annons:
Bra och billiga tyger i Lyckeby - här hittar du alla tygaffärer i Lyckeby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lyckeby. Om du är boende i eller i närheten av Lyckeby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lyckeby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lyckeby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lyckeby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lyckeby.
Annons:

Tyg i Lyckeby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lyckeby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lyckeby hos dessa sy- och tygbutiker i Lyckeby.

JYSK
Stationsvägen 27
371 62 Lyckeby


Ingrids Tapetseri & Tyger
Ringövägen 1
371 60 Lyckeby


Hemtex AB
Stationsvägen 20
371 62 Lyckeby

Annons:

Sybehör i Lyckeby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lyckeby så hittar du i de flesta tygaffärer i Lyckeby från listan ovan också sybehör i Lyckeby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lyckeby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lyckeby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lyckeby.

Tygfakta om orten Lyckeby

I Lyckeby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lyckeby. Nedan finns en del allmän information om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

Här kan du också ta del av mer info om Lyckeby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lyckeby.

Sammanlagt hittade vi i Lyckeby 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lyckeby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lyckeby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lyckeby.