Tyger i Karlskrona

Annons:
Bra och billiga tyger i Karlskrona - här hittar du alla tygaffärer i Karlskrona som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Karlskrona. Om du är boende i eller i närheten av Karlskrona och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Karlskrona som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Karlskrona så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Karlskrona inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Karlskrona.
Annons:

Tyg i Karlskrona

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Karlskrona. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Karlskrona hos dessa sy- och tygbutiker i Karlskrona.

Iduna Magazinet AB
Borgmästaregatan 24
371 34 Karlskrona


Åhléns
Ronnebygatan 34
371 33 Karlskrona


liro hemdesign & konstgalleri
Konstapelsgatan 29
371 35 Karlskrona


Blekinge Hemslöjd och Vävstuga
Borgmästarekajen 10
371 34 Karlskrona


AJ:s Tyger AB
Norra Kungsgatan 2
371 33 Karlskrona


VILLAGE
Ronnebygatan 40
371 33 Karlskrona


The Home Company AB
Parkgatan 3
371 33 Karlskrona


INDISKA
Borgmästaregatan 13
371 35 Karlskrona


Hemtex
Ronnebygatan 42
371 33 Karlskrona


Valhall 29
Brittabergsvägen 1
371 38 Karlskrona


Karlskrona Möbler
August Palmgrens Väg 3
371 49 Karlskrona

Annons:

Sybehör i Karlskrona

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Karlskrona så hittar du i de flesta tygaffärer i Karlskrona från listan ovan också sybehör i Karlskrona. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Karlskrona som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Karlskrona för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Karlskrona.

Tygfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Karlskrona. Nedan finns en del allmän information om Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Karlskrona om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Karlskrona.

Sammanlagt hittade vi i Karlskrona 11 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Karlskrona. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Karlskrona som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Karlskrona.