Tyger i Karlshamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Karlshamn - här hittar du alla tygaffärer i Karlshamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Karlshamn. Om du är boende i eller i närheten av Karlshamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Karlshamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Karlshamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Karlshamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Karlshamn.
Annons:

Tyg i Karlshamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Karlshamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Karlshamn hos dessa sy- och tygbutiker i Karlshamn.

Carlshamns Tyg & Hobby
Ronnebygatan 1
374 35 Karlshamn


Fingerfärda Broderimaterial
Ronnebygatan 15
374 35 Karlshamn


Hemtex AB
Kyrkogatan 10
374 36 Karlshamn


JYSK
Erik Dahlbergsvägen 101
374 38 Karlshamn

Annons:

Sybehör i Karlshamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Karlshamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Karlshamn från listan ovan också sybehör i Karlshamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Karlshamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Karlshamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Karlshamn.

Tygfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Karlshamn. Nedan finns en del allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Karlshamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Karlshamn.

Sammanlagt hittade vi i Karlshamn 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Karlshamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Karlshamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Karlshamn.