Tyger i Holmsjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Holmsjö - här hittar du alla tygaffärer i Holmsjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Holmsjö. Om du är boende i eller i närheten av Holmsjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Holmsjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Holmsjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Holmsjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Holmsjö.
Annons:

Tyg i Holmsjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Holmsjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Holmsjö hos dessa sy- och tygbutiker i Holmsjö.

Bizzi Bee Quilt & Symaskiner
Figgamåla 106
370 34 Holmsjö

Annons:

Sybehör i Holmsjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Holmsjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Holmsjö från listan ovan också sybehör i Holmsjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Holmsjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Holmsjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Holmsjö.

Tygfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Holmsjö. Nedan finns en del allmän information om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Holmsjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Holmsjö.

Sammanlagt hittade vi i Holmsjö 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Holmsjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Holmsjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Holmsjö.